NÖVBƏTİ BİLİK YARIŞMASI 27 MART – “ELM GÜNÜ”NƏ HƏSR OLUNUB

18.03.2019

Naxçıvan Dövlət Universitetinin İncəsənət fakültəsində 27 Mart – “Elm günü”nə həsr olunmuş bilik yarışı keçirilib.

Viktorinanı giriş sözü ilə açan universitetin rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü Saleh Məhərrəmov prezident İlham Əliyevin “Elm günü” ilə bağlı sərəncamını diqqətə çatdırıb. Rektor çıxışında tələbələrə uğurlar arzulayıb.

“İnformatika” kafedrasının müəllimi, Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Zümrüd Səfərova qaydalar haqqında məlumat verdikdən  sonra yarışa start verilib.

Fakültənin tələbələrindən ibarət olan “Azadlıq”, “Zəfər”, “Qisas”, “İstiqlal”, “Günnüt”, “5+1” adlı komandaların iştirakı ilə keçirilən yarış 27 sual olmaqla üç mərhələdən ibarət olub. Gərgin gedən yarışın sonunda I yerə “Günnüt”, II yerə Azadlıq, III yerə isə “5+1” komandası layiq görülüb.