Naxçıvan Dövlət Universiteti ilə Macarıstanın Metropolitan Universiteti arasında gələcək əməkdaşlıq məsələləri müzakirə olunub

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab İlham Əliyevin “Naxçıvan Muxtar Respublikasının sosial-iqtisadi inkişafına dair 2023–2027-ci illər üçün Dövlət Proqramı”nın təsdiq edilməsi haqqında Sərəncamına əsasən Naxçıvan Dövlət Universiteti ilə xarici ölkələrin ali təhsil müəssisələri arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi, birgə proqramların təşkili məqsədilə keçirilən görüşdə biznes, marketinq, incəsənət, media, kommunikasiya və turizm sahələri üzrə ilkin müzakirələr aparılıb.

Görüşdə müxtəlif ixtisaslar üzrə mobillik proqramları, elmi-tədqiqat istiqamətləri barədə razılığa gəlinib.