“Naxçıvan Dövlət Universiteti Xəstəxanası Publik Hüquqi Şəxsi”ndə ödənişsiz tibbi xidmət aksiyası aparılıb

Ümumdünya xərçənglə mübarizə gününə həsr olunmuş aksiya çərçıvəsində universitet Xəstəxanasında süd vəzi xəstəliklərinin müayinəsi təşkil edilib.

Aksiya Süd vəzi xəstəlikləri üzrə yüksək ixtisaslı Radioloq “ Baku City Hospital” klinikasından dəvət olunan Sevinc Musayevanın rəhbərli ilə bu sahə üzrə ixtisaslaşmış peşəkar həkim heyəti tərəfindən müayinə və müalicə-profilaktik xidmətlər göstərilib.

Aksiyada 40-a yaxın qadın müayinə olunub. Qeydiyyatı aparılan xəstələr detallı müayinə üçün dəvət olunublar.