13-14 iyun 2024-cü il tarixdə Naxçıvan Dövlət Universitetində İKSAD (İqtisadi İnkişaf və Sosial Tədqiqatlar İnstitutu) ilə birlikdə Naxçıvan Muxtar Respublikasının yaranmasının 100 illiyi münasibəti ilə online ve üz-üzə “12-ci Beynəlxalq Yeni Dünyada Kommunikasiya Konqresi” (“12. Uluslararası Yeni Dünyada İletişim Kongresi”) keçiriləcəkdir.

Konqresin keçirilməsində əsas məqsəd kommunikasiya sahəsində çalışan alim və akademikləri bir araya gətirmək və onların tədqiqat nəticələrini bölüşmək imkanı yaratmaqdır. 10 ölkədən alimlərin və sektorlar üzrə maraqlı tərəflərin iştirak edəcəyi konqresimiz beynəlxalq xarakter daşıyır və dosentlik və akademik həvəsləndirmə meyarlarına cavab verir.

Sizi dəyərli əsərlərinizlə konqresimizə gözləyirik.

www.iletisimkongresi.org

Konqres Mövzuları